دورانی که فلفل و نمک مانند طلا معامله میشد، گذشته است. امروزه میتوانیم از همه چیز در مورد چاشنی استفاده کنیم.
از گشنیز عجیب و غریب، هل آیورودا یا مرزه محلی. این برای ما خوب است: ادویه ها و گیاهان دارای فواید بسیاری، گاهی شگفت انگیز، برای سلامتی هستند.
ادویه پلویی مشهد بیشتر از آنچه معمولاً تصور می شود وجود دارد. اسانس ها بوی و طعم و همچنین تلخ و تانن، مواد تند و رنگی را مشخص می کنند.
این چیزی است که ادویه ها و گیاهان را بسیار سالم می کند: اجزای اسانس ها علیه باکتری ها، قارچ ها و ویروس ها، حتی در برابر میکروب های مخوف چند مقاوم عمل می کنند.
رنگ هایی مانند پلی فنول ها از سلول های ما محافظت می کنند و می توانند خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و سرطان را کاهش دهند.
مواد تلخ، تانن و تند اثر گوارشی، ضدعفونی کننده و ضد التهابی دارند. گیاهان همچنین حاوی مقادیر زیادی ویتامین و مواد معدنی هستند. البته ادویه ها به خودی خود دارویی نیستند.
با این حال، هنگامی که به روش های مختلف استفاده می شود، آنها یک “مکمل تغذیه” خوشمزه هستند – و همچنین هوس آشپزی را برآورده می کنند.
یافته های علمی جدید مرزهای بین ادویه ها و داروها، بین گیاهان باغبانی و گیاهان دارویی را محو می کند.
خواه سیر با اثر آنتی بیوتیکی باشد یا قدرت آنتی اکسیدانی میخک: برای تغذیه، این به معنای استفاده دوباره و دوباره از گیاهان و ادویه جات تازه یا خشک است. این نه تنها طعم خوبی دارد، بلکه برای سلامتی شما نیز مفید است.
برنج سوشی فصل:
برنج سوشی به خاطر طعم شیرین، درخشندگی معمولی و قوام چسبناکش معروف است. برنج سوشی اگر پس از پخت با مخلوطی از سرکه برنج، شکر و نمک به نسبت 3:1:1 مخلوط شود، این خواص را به دست می آورد.
پودینگ برنج را فصل کنید:
وقتی کلمه کلیدی پودینگ برنج را می شنوید، بلافاصله خاطرات کودکی در شما بیدار می شود؟ با ما هم! چه به روش کلاسیک با شیر کامل یا با شیر بادام، سویا، جو دوسر یا شیر نارگیل تهیه شود دارچین و شکر نباید در هر پودینگ برنجی وجود داشته باشد.
علاوه بر دارچین سیلان و شکر نیشکر خام کاراملی شده، پودینگ برنج ما که با وانیل آسیاب شده ادویه شده است، نت گلی و گرمی را ارائه می دهد. همه چیز با رایحه تارت میوه ای پودر کاکائو گرد می شود.
چاشنی آسیایی برنج:
چه سبزیجات سرخ شده، چه کاری تایلندی یا برنج سرخ شده با سبزیجات – برنج بخشی ضروری از غذاهای آسیایی است! ادویه های ظریفی مانند گشنیز، بادرنجبویه، زنجبیل، زردچوبه و دانه خردل را نباید از دست داد تا طعم یک اسنک بار آسیایی را نیز بدهد. از طرف دیگر، می توانید به سادگی از ادویه برنج آسیایی ما استفاده کنید، که در آن ترکیب کاملی را با هم ترکیب کرده ایم.
برنج را با طعم مدیترانه ای مزه دار کنید:
گیاهان مدیترانه ای کلاسیک مانند ریحان، پونه کوهی و رزماری در ترکیب با سیر شدید و کمی جوز هندی به غذاهای برنج مدیترانه ای مانند ریزوتو نت فوق العاده ای تند می بخشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.