لذت یک پایه فلافل فریب خورده، عرضه نامحدودی از چیزهایی است که می توانید در پیتای خود قرار دهید.
قبلاً جلوی میزنون (بار) میایستید و از انبر استفاده میکردید تا پیتای خود را تا آنجا که ممکن است دوباره پر کنید.
این روزها، در تحولی که من احساسات متفاوتی درباره آن دارم، مکانهای بیشتری به شما ظروف پلاستیکی کوچک میدهند تا پر کنید و دوباره به میزتان ببرید.
این طرز تهیه سالاد انار و کلم سفید یک نسخه تازه تر و رنگارنگ تر از سالاد کلم پژمرده است و بسیار خوشمزه می باشد.
سیب ترش و دانه های انار، بارهای سبزی تازه، دو نوع کلم ترد و دانه های کدو تنبل در یک سس زیره سبز با هم ترکیب می شوند که طعم خود فلافل را تداعی می کند.
آن را در ساندویچ دلخواه خود بریزید یا از آن به عنوان یک سالاد جانبی معمولی با گوشت یا ماهی استفاده کنید.
1 سیب متوسط، هسته گرفته و نازک بریده شده
⅓ فنجان سرکه سیب
4 فنجان کلم سبز رنده شده
4 فنجان کلم قرمز رنده
شده 1 پیاز قرمز کوچک، نازک خلال شده
1 هویج بزرگ، 2 پیازچه (قسمت سبز و سفید) رنده شده
(قسمت سبز و سفید)، رنده بسیار نازک
2 عدد ورقه های بسیار نازک
نصف فنجان روغن زیتون فوق بکر
1 و نیم قاشق غذاخوری عسل 2 قاشق غذاخوری خردل
دیژون غلات کامل 1 ½ قاشق چای خوری زیره آسیاب شده 1 قاشق چای خوری نمک کوشر ¼ قاشق چای خوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده ¼ فنجان ¼ فنجان انار خرد شده تازه خرد شده دانه های کدو تنبل پوسته شده فنجانی (پپیتاس)، کمی برشته شده
در یک کاسه سالاد بزرگ، سیب ها را با 1 قاشق چایخوری سرکه بریزید، سپس کلم سبز و قرمز، پیاز، هویج، پیازچه و تربچه را اضافه کنید و بریزید.
در شیشه ای با درب محکم، روغن زیتون، باقی مانده سرکه، عسل، خردل، زیره سبز، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و آنقدر هم بزنید تا کرم رنگ شود.
سس را روی سالاد بریزید، روی آن را بپوشانید و اجازه دهید سالاد حداقل 15 دقیقه بماند (30 دقیقه واقعا اسیدیته سرکه را کم می کند)، سپس قبل از سرو دوباره با دانه های انار، گشنیز، نعناع و دانه های کدو تنبل بریزید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.