سبزیجات منبع خوبی از آنتی اکسیدان های رژیمی

هویج یک محصول مهم اقتصادی با طیف متنوعی تپه جدید بانزل از تنوع فنوتیپی و ژنوتیپی است و با تولید جهانی برای تولید در اروپا، آسیا و آمریکا سازگار شده است.

هویج یک محصول دو ساله است که از سپتامبر تا نوامبر در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری کشت مطلوبی دارد در حالی که مناطق معتدل می توانند دوره کشت طولانی در طول سال داشته باشند.

در سطح جهانی، تولید هویج در 50 سال گذشته به تدریج افزایش یافته است، با افزایش سه برابری سطح تولید و افزایش دو برابری در عملکرد که منجر به افزایش مربای هویج یک کیلو شش برابری در کل تولید با این افزایش ها، متوسط افزایش جهانی در تولید سرانه هویج در 50 سال گذشته 2.7 برابر شده است.

اهلی سازی هویج شامل افزایش محتوای کاروتنوئید، آنتوسیانین و قند، از دست دادن انشعاب جانبی ریشه، عادت رشد دو ساله و افزایش اندازه و تغییر شکل ریشه بود.

مربا هویج

رنگ‌های هویج شامل سفید، نارنجی، زرد، قرمز و بنفش است که هر رنگ حاوی مواد شیمیایی گیاهی ارزشمند از جمله کاروتنوئیدها، مبل طوسی کرم و سایر ترکیبات فنلی است.

این باعث می شود سبزیجات منبع خوبی از آنتی اکسیدان های رژیمی باشد فراوان ترین ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در هویج آلفا و بتا کاروتن، ویتامین E و آنتوسیانین هستند.

جالب اینجاست که میزان رنگدانه های آنتی اکسیدانی موجود در ارقام مختلف مسئول رنگ هویج است کاروتنوئیدهای α- و β-کاروتن، لیکوپن و لوتئین به ترتیب رنگ های نارنجی، قرمز و زرد را تشکیل می دهند.

هویج نارنجی رنگ ماگ به دلیل کسر آلفا-کاروتن بالا که بین 13 تا 40 درصد از کل کاروتنوئیدهای آنها متغیر است غیرمعمول است و بتاکاروتن بیشتر بقیه را تشکیل می دهد.

  • منابع:
    1. Development of Carrot Nutraceutical Products as an Alternative Supplement
  • تبلیغات:
    1. استفاده از جواهرات نقره برای کم کردن وزن!
    2. کودکی که بخاطر پد الکلی جانش به خطر افتاد
    3. ادعای جنجالی پوتین درمورد اغتشاشات ایران
    4. پارچه ای که هرگز پاره نمی شود!

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.