اطلاعات قیمت فروش شیک ترین کاشی و سرامیک آشپزخانه را از همکاران ما بخواهید.
امروزه اغلب شرکتهای سازنده تجاری از روش پرس خاک (press dust) استفاده
میکنند. ابتدا مخلوط مواد در شکل مورد نظر پرس شده و سپس لعاب زده میشود
(ممکن است هم لعاب زده نشود) و سپس در کوره پخت میشود. برخی از صنعتگران
ممکن است با پرس ملات یا با پهن کردن خمیر و قطع آن با استفاده از قالب
همانند شیرینیپزها کاشیها را با شکل مورد نظر تولید کنند.
روش برش
کاشی هر چه باشد نیاز به پخته شدن دارد تا سخت شود. خلوص رس، دفعات پختن و
دمای کوره عواملی هستند که در تعیین قیمت و کیفیت کاشی تاثیر گذارند. دمای
کوره از ۹۰۰ تا ۲۵۰۰ درجه فارنهایت متغیر است. هر چه دمای کوره کمتر باشد
تخلخل کاشی بیشتر بوده و لعاب نرمتر است. دمای بالاتر، کاشی متراکمتر و
لعاب محکمتری تولید میکند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.