آیا از فواید خوردن پاستا سبوس دار می دانید؟ پاستا یکی از محبوب ترین غذاها در جهان است. حواس را به خوبی ارضا می کند و مقدار قابل توجهی انرژی را فراهم می کند.
ماکارونی شکل دار صدفی همچنین همه کاره است، به عبارت دیگر می توانید آن را به روش های مختلف و با انواع غذاها طبخ کنید.
ماکارونی گندم کامل در مقایسه با ماکارونی فرآوری شده یا سفید برای سلامتی مفیدتر است، بنابراین باید انتخاب های بیشتری انجام شود. در این مقاله ویژگی های آن و چرایی انتخاب آن را توضیح خواهیم داد.
برخلاف ماکارونی سفید، این ماکارونی دارای مقدار قابل توجهی فیبر است. این ماده غذایی برای سلامت دستگاه گوارش بسیار مهم است. طبق مقاله ای که در مجله Cell Host & Microbe منتشر شده است، در واقع، مصرف آن با سلامت میکروبیوتا مرتبط است.
در این میان فیبر خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را در میان مدت و بلند مدت کاهش می دهد. مطالعات مختلف مصرف فیبر را برای کاهش این خطر مرتبط کرده اند.
از سوی دیگر، این ماده با مسدود کردن جزئی جذب کلسترول از روده، به تغییر جزئی پروفایل لیپیدی کمک می کند.
نه تنها تنوع شگفت انگیزی وجود دارد، بلکه می توان آنها را با تغییر سس ها، انواع پخت و پز و چاشنی ها پخته کرد (همانطور که تعداد زیادی ارائه شده توسط Régal نشان می دهد). مصرف در حد اعتدال، پاستا می تواند به متحد سلامتی ما تبدیل شود.
اگر رژیم دارید، ممکن است ماکارونی را در رژیم غذایی خود ممنوع کرده باشید.
اشتباه بزرگ! طبق گزارشی که توسط مجله Nutrition and Diabetes منتشر شده است، غذاهای نشاسته ای لزوماً با افزایش وزن مرتبط نیستند. محققان IRCCS در ایتالیا عادات غذایی 23000 نفر را مشاهده کردند.
بنابراین آنها متوجه شده اند که مصرف پاستا با شاخص توده بدنی پایین (BMI) مرتبط است. شرکت کنندگان در مطالعه ماکارونی را در حد اعتدال مصرف کردند و آن را با سایر مواد معمول رژیم غذایی مدیترانه ای ترکیب کردند: روغن زیتون، سبزیجات و میوه.
پاستا منبعی از منیزیم، ویتامین B، پروتئین و فیبر است، به خصوص در نسخه کامل آن و زمانی که برای مدت طولانی پخته نشود. شاخص گلیسمی آنها پایین است.
آنها با ترکیب خود، انرژی را فراهم می کنند که بدن به آرامی جذب می کند، که به محدود کردن هوس خوردن میان وعده کمک می کند و حمل و نقل روده را تحریک می کند.
وقتی می خواهید از غذاهای صنعتی پر از چربی و قند پرهیز کنید، پاستا برای تهیه آسان، جایگزینی سالم و سریع است. در تهیه سسهایی که بر پایه سبزیجات کبابی و روغن زیتون تهیه میشوند، برای تست انواع پخت و پز با تهیه مستقیم آنها در تابه بعد از گرم شدن سس گوجهفرنگی، و در سالاد، همراه با گوجهفرنگی، ریحان و رنده پارمزان در طول زمان خود، آنها را در نظر بگیرید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.