زیره سیاه کرمان یک ادویه فوقالعاده غذایی است که از قند خون سالم پشتیبانی میکند و هم دیابت نوع 2 را درمان میکند و هم میتواند به پیشگیری از آن کمک کند.
یافتن راه های مختلف برای اطمینان از پایداری قند خون برای داشتن بهترین احساس ضروری است. نحوه تعادل درشت مغذیها در هر وعده غذایی (پروتئین، چربی و کربوهیدرات)، کیفیت غذا و شاخص گلیسمی وعدههای غذایی – سرعت تبدیل شدن غذا به قند در خون – همه ملاحظات مهمی هستند. ، همراه با برخی از سوپرغذاهای حمایتی برای کمک کردن.
یک مطالعه روی گروهی متشکل از 95 شرکت کننده دیابتی که به سه گروه تقسیم شده بودند، مورد بررسی قرار گرفت. به گروه اول اسانس زیره سبز به صورت کپسول، به گروه دوم ویتامین E و به گروه سوم هر روز دارونما داده شد.
در پایان سه ماه، شرکت کنندگانی که روزانه اسانس زیره را مصرف کردند، کاهش سطح گلوکز خون (سطح قند خون) و همچنین کاهش عوارض دیابت را نشان دادند.
این نتایج نشان می دهد که اگر به دنبال موادی برای حمایت از تعادل و ثبات قند خون خود و همچنین مدیریت علائم و عوارض دیابت هستید، زیره یک ماده قوی است که می توانید در رژیم غذایی خود بگنجانید.
آنتی باکتریال/ضد ویروسی
دانه های زیره یک راه عالی برای سالم ماندن و قوی ماندن در فصل سرماخوردگی و آنفولانزا هستند. دفعه بعد که به سراغ یک جعبه دستمال کاغذی و دوز مناسب ویتامین C میروید، یک دستور غذای مغذی حاوی مقداری زیره را در پروتکل سرماخوردگی و آنفولانزا بگنجانید.
دانه های زیره در برابر برخی از گونه های رایج باکتری ها و ویروس ها آزمایش شده اند.
یک مطالعه به بررسی باکتری رایج استافیلوکوکوس اورئوس پرداخت و نحوه رفتار این باکتری های خاص را در آبگوشت غلیظ شده زیره سبز بررسی کرد. نتایج “اثر ضد باکتریایی غیرقابل انکاری” را نشان داد.
مطالعه دیگری به بررسی دقیق اثر ضد ویروسی زیره سبز با سه ویروس رایج: HAV، Cox B4 و HSV-1 پرداخت. این مطالعه به این نتیجه رسید که عصاره زیره، معروف به EHP ([1-(2-Ethyl, 6-Heptyl)Phenol])، فعالیت ضد ویروسی را نشان داد.
این تحقیق نشان می دهد که استفاده از زیره به عنوان یک مدیر ضد باکتری و ضد ویروسی، پشتیبانی علمی دارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.