میوه ها (و در بسیاری از موارد سبزیجات) قبلاً توسط مادربزرگ های ما خشک شده بود. این یک روش عالی برای “حفظ” است که به میوه اجازه می دهد مدت طولانی پس از برداشت آن مصرف شود.
مزیت بزرگ دیگر میوه خشک لایانسا این است که تقریباً همه می توانند میوه را در خانه خشک کنند و حتی نیازی به تجهیزات گران قیمت ندارند.
با این وجود، بیشتر مردم بیشتر به پیشنهادی که در سوپرمارکتها، فروشگاههای مواد غذایی بهداشتی و در حال حاضر در برخی داروخانهها موجود است اعتماد میکنند.
ما میتوانیم دو نوع میوه خشک را پیدا کنیم – با شکر اضافه شده و آب نبات (شیرین شده)، یا میوههای بدون شکر اضافه شده. با این حال، می تواند در محتوای مواد دیگر نیز متفاوت باشد.
معمولاً آفتابگردان، روغن نارگیل یا روغن نخل، عطرها، رنگ ها یا دی اکسید گوگرد نگهدارنده اضافه می شود. بهترین میوه با کیفیت، میوه یک جزئی است – با محتوای 100٪ میوه،” RNDr توصیه می کند. میکالا ببووا. درست است که تعداد کمی از میوه های خشک انتظار روغن را دارند.
پس در انتخاب میوه خشک به چه نکاتی باید توجه کرد؟ این متخصص تغذیه میگوید: «ما اغلب میوههای خشک را بر حسب وزن میخریم و همه ترکیبات آن را در فروشنده چک نمیکنند، زیرا همیشه به اندازه کافی برای کالاهای «بر اساس وزن» قابل مشاهده نیست.
بنابراین من در درجه اول توصیه می کنم همیشه ترکیب را بخوانید یا از فروشنده در مورد ترکیب بپرسید. میوههای خشک باید ظاهر خوبی داشته باشند، و ما باید عمدتاً گونههای بدون سولفور و شیرین نشده را انتخاب کنیم.
یعنی فقط میوههای خالص.” کیفیت یا محصولاتی از برندهای تایید شده کیفیت باید بر کمیت پیروز شود. آیا درباره میوه های خشک شده منجمد شنیده اید؟
یا میوه یخ زده؟ برخلاف میوه خشک، فاقد قند افزودنی است، ویتامین ها و مواد معدنی را حفظ می کند و مستعد کپک زدن نیست.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.