کفپوش رولی پی وی سی تبریز

هر کدام از کفپوشهای موجود در بازار خصوصیات منحصر به فردی دارند کفپوش رولی هم یکی از انواع متنوع کفپوشها است که به دلیل کابرد ویژه ای که دارد مورد توجه بسیاری از خریداران قرار گرفته است این نوع کفپوش همان طور که از اسم آن پیداست به صورت رول شده می باشد به همین دلیل استفاده و نصب آن بسیار راحت. سوال متداولی که در مورد کفپوشها پرسیده می شود این است که تفاوت آن با پارکت در چیست در این خصوص باید بگوییم که کفپوشها از نظر طرح و رنگ شباهت زیادی به پارکت دارند اما یکسری خصوصیات منحصر به فرد باعث تفاوتهای عمده در آنها می شود علاوه بر این نحوه اجرا و نصب کفپوشها بسیار متفاوت تر نسبت به پارکت است.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

امروزه استفاده از وسایل و روشهایی که نمای داخلی ساختمان را زیبا جلوه دهد بسیار پر کاربرد است. مجموعه آراد برندینگ نیز با در اختیار داشتن کارشناسان حرفه ای در خصوص مشاوره برای خرید انواع کفپوشها شما را راهنمایی می کند و شما می توانید با توجه به نوع نیاز خود انواع آن را تهیه کنید. یکی از این روشها استفاده از کفپوش رولی است که مهم ترین تولید کنندگان آن در قم، تبریز و شیراز است در این مقاله به بررسی مزایا و معایب این کفپوشها و تفاوت آن با پارکتها می پردازیم.

کفپوش رولی پی وی سی

در محیطهای مختلف مانند مکانهای عمومی و منازل از کفپوش رولی پی وی سی یا سرامیک کف استفاده می شود برای نصب آن ابتدا باید بستر مورد نظر آماده شود برای این که به بهترین نحوه بتوان کفپوش رولی را نصب کنید هیچ گونه وسیله ای نباید در محیط مورد نظر وجود داشته باشد از لولا، درها باید باز شوند و بهتر است قرنیز هم جدا شود تا بهترین نتیجه حاصل گردد، چون وجود قرنیز باعث می شود، کفپوش به خوبی روی سطح چسبیده نشود و بعد از مدتی لبه های کفپوش از سطح جدا شود. در مرحله دوم، کف اتاق باید بدون برآمدگی، فرورفتگی، کاملا یکنواخت و صاف باشد و در صورت نیاز اقدامات لازم برای زیر کفپوش باید انجام شود کف زیر کفپوش باید تمیز شود و هر گونه فرورفتگی و برآمدگیهای روی کف باید رفع شود و کفپوش رولی روی دیگر کفپوشها مانند سرامیک، پارکت و کفپوشهای رولی قدیمی قابلیت نصب دارد در مرحله سوم، مساحت و ابعاد کف فضای مورد نظر باید با دقت اندازه گیری شود.

کفپوش رولی پی وی سی

تا از هدر رفتن کفپوش رولی جلوگیری گردد و باعث صرفه جویی در هزینه ها می شود برای این منظور توصیه می گردد از کف محل مورد نظر نقشه ای با مقیاس تهیه شود تا مقدار کفپوش به وسیله آن تخمین زده شود در مرحله نهایی نصب کفپوش رولی پی وی سی انجام می شود، که پس از تهیه و اندازه گیری نقشه کف انجام می شود برای نصب کفپوش رولی ابتدا باید روی پارچه ای تمیز در جایی مانند پارکینگ رولها را قرار دهید و برش آنها را بر اساس اندازه از پیش مشخص شده انجام دهید. سپس به وسیله ماله چسب را روی کف محلی که قرار است کفپوش را روی آن بچسبانید، خوب آغشته کنید سپس روی محلی که چسب کاری شده است به آرامی رول را بگذارید در مرحله بعد روی کفپوش را با یک قالب چوبی صاف کنید تا جایی بدون چسب نماند و حباب ایجاد نشود برای این کار نصب کفپوش رولی تمیز شود اطراف گوشه های دیوار یا چهارچوب درها را با دقت بچسبانید از چاقو، یا کاتر تیز هم می توانید برای برش زدن کفپوش استفاده کنید.

کفپوش رولی تبریز

در این جا لازم است تا تفاوتهای کفپوش  رولی را با انواع پارکت لمینت مطرح کنیم که همواره با هم اشتباه گرفته می شوند اصلی ترین تفاوت کفپوشها با مدلهای مختلف پارکت در جنس آنها است که در مورد کفپوشها از مواد پی وی سی است که یک نوع ماده شیمیایی به حساب می آید در حالی که پارکتها از الیاف اچ دی اف ساخته می شوند که به صورت کاملا فشرده در هم بافته شده اند و نوعی از مشتقات چوب به حساب می آید. از دیگر تفاوتهای کفپوش و پارکت در این است که کفپوشهای رولی با حجم و اندازه های مشخص ساخته می شوند اما پارکتها در تمام ابعاد می تواند متفاوت باشند اما در یک مقایسه کلی می توان گفت که پارکتها دارای ضخامتی بیشتر از کفپوشها هستند و انعطاف پذیری کفپوشهای رولی را ندارند.

کفپوش رولی تبریز

می توان گفت که تولید کننده اصلی کفپوش رولی تبریز می باشد که علاوه بر تولید و عرضه محصولات خود به شهرهای مختلف کشور در عرضه و صادرات کفپوشهای رولی به کشورهای مجاور نیز فعالیت می کنند که عوامل بسیاری در تداوم روند صادرات آنها به خارج از کشور نقش داشته است از جمله بسته بندیهای مقاوم و ایمن که باعث حفظ کیفیت رولها می شود علاوه بر این کارخانجات تولیدی تبریز همواره بهترین محصولات را عرضه می کنند که دارای قیمت مناسبی هم هستند. مزیتی که کفپوشهای رولی نسبت به انواع دیگر کفپوشها دارند قیمت ارزان آنها و نصب بسیار راحت به دلیل رول بودن آن است. از لحاظ عرض و ضخامت تنوع زیادی در کفپوشها به چشم نمی خورد و معمولا عرض حدود دو متر و ضخامتی در حدود دو تا پنج میلی متر را دارند اما طول آنها کاملا متغیر و بر حسب نیاز و نوع مصرف می باشد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.